Udendørs smedearbejde

Udendørs smedearbejde udføres efter dine ønsker

Kunne du tænke dig at få specialfremstillet en plantekasse, en bedkant eller måske et højbed til haven? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos J. Viholt har vi mange års erfaring med forskellige former for udendørs smedearbejde, som vi hovedsageligt udfører for private husejere i Frederiksværk, Hundested og resten af Nordsjælland.

Vi har en høj faglig stolthed, og vi lægger stor vægt på, at alt vores smedearbejde bliver udført med nøjagtighed og præcision. Du kan derfor være sikker på at få et flot og solidt resultat, når du lader os stå for dit udendørs smedearbejde.

Cortenstål og rustfri stål

Vi arbejder primært med sort jern, men ind i mellem også med cortenstål og rustfri stål, som vi bruger til at kunne løse en lang række af forskelligartede opgaver.

Vi kan blandt andet tilbyde følgende former for udendørs smedearbejde:

  • Højbede
  • Trapper
  • Gelændere
  • Porte
  • Altaner

Vi kan for eksempel fremstille de populære cortenstål-plantekasser, ligesom vi også kan fremstille en cortenstål-bedkant, og hvis du har nogle øvrige ønsker til udendørs smedearbejde udført med cortenstål-plader, så kan vi helt sikkert også opfylde disse.

I rustfrit stål kan vi for eksempel fremstille stativer til pools, som kan holde for evigt og tåle al slags vind og vejr.

Du bestemmer helt selv, hvilke materialer vi skal bruge til din opgave, da det kommer meget an på, hvilket et færdigt udtryk du godt kunne tænke dig.

Vi tilbyder desuden alle former for overfladebehandlinger, blandt andet galvanisering og pulverlakering med mere.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så rådgiver vi dig naturligvis gerne, så du kan få det resultat, du drømmer om.

Sådan bestiller du en specialkonstruktion hos os

Hvis du allerede selv har fundet målene på det udendørs smedearbejde, du skal have udført, eller hvis du for eksempel har en tegning, så kan du med fordel sende det til os, så vi kan arbejde ud fra det.

Hvis du ikke har nogen mål, kommer vi gerne ud forbi dig og foretager en opmåling, hvor vi samtidig kan tale med dig om dine ønsker til for eksempel materialevalg og udseende.

Herefter bestiller vi materialerne hjem, og når de ankommer, går vi straks i gang med svejsning og fremstilling af din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på udendørs smedearbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores priser på en konstruktion i cortenstål eller rustfri stål. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på den opgave, du ønsker udført, når vi kender lidt nærmere til dine ønsker og behov.

Ring i dag på telefon 60 14 19 20, eller send en e-mail til jesper.viholt@gmail.com for at høre mere. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig?

Vi kører på hele Sjælland og hjælper både private boligejere, erhverv samt boligforeninger med både indendørs og udendørs smedearbejde.

Vi kører allerede fast ud på smedeopgaver for både kommunale institutioner og erhverv, og vi er også meget interesseret i at indgå en serviceaftale med dig. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis opgaven kræver det. Intet er derfor for stort eller småt for os.