UDENDØRS SMEDEARBEJDE

Kunne du tænke dig at få specialfremstillet en plantekasse, en bedkant eller måske et højbed til haven? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos J. Viholt har vi mange års erfaring med forskellige former for udendørs smedearbejde, som vi hovedsageligt udfører for private husejere.

Vi har en høj faglig stolthed, og vi lægger stor vægt på, at alt vores arbejde bliver udført med nøjagtighed og præcision. Derfor kan du være sikker på at få et flot og holdbart resultat, når du lader os stå for dit udendørs smedearbejde.

CORTENSTÅL OG RUSTFRI STÅL

Vi arbejder primært med sort jern, men vi arbejder også med cortenstål og rustfri stål, som vi bruger til at kunne løse en lang række forskelligartede opgaver. Vi kan blandt andet tilbyde følgende former for udendørs smedearbejde:

  • Højbede
  • Trapper
  • Gelændere
  • Porte
  • Altaner

Vi kan for eksempel fremstille de populære cortenstål plantekasser, ligesom vi også kan fremstille en cortenstål bedkant, og hvis du har nogle øvrige ønsker til udendørs smedearbejde udført med cortenstål plader, så kan vi helt sikkert også opfylde disse. I rustfrit stål kan vi for eksempel fremstille stativer til pools, som kan holde for evigt og tåle al slags vind og vejr.

Du bestemmer helt selv, hvilke materialer vi skal bruge til din opgave – det kommer meget an på, hvilket færdigt udtryk du godt kunne tænke dig. Vi tilbyder alle former for overfladebehandlinger blandt andet galvanisering og pulverlakering med mere.

SÅDAN BESTILLER DU EN SPECIALKONSTRUKTION HOS OS

Hvis du allerede selv har fundet målene på det udendørs smedearbejde, du skal have udført, eller hvis du for eksempel har en tegning, så kan du med fordel sende det til os, så arbejder vi ud fra det.

Hvis du ikke har nogen mål, kommer vi gerne ud forbi dig og foretager en opmåling, samtidig med at vi snakker med dig om dine ønsker til indretningen og materialevalg. Herefter bestiller vi materialerne hjem, og når de ankommer, går vi i gang med fremstillingen af din opgave.

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD PÅ DIT UDENDØRS SMEDEARBEJDE

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 60 14 19 20 eller e-mail jesper.viholt@gmail.com, hvis du ønsker at høre mere om vores cortenstål eller rustfri stål priser, eller hvis du ønsker at indhente et tilbud.

Har du et projekt?

Uanset om du har et projekt på hånden eller blot en spirende idé, hjælper vi dig gerne med at få den realiseret. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 48 timer. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 60 14 19 20.

Skal vi hjælpe dig?

Vi kører på hele Sjælland og hjælper både private boligejere, erhverv samt boligforeninger med både indendørs og udendørs smedearbejde.

Vi kører allerede fast ud på smedeopgaver for både kommunale institutioner og erhverv, og vi er også meget interesseret i at indgå en serviceaftale med dig. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis opgaven kræver det. Intet er derfor for stort eller småt for os.