Om os

Om J. Viholt

Brødrene Viholt er klar til at hjælpe dig med opgaver inden for smedefaget. Vi har over 10 års erfaring i branchen og stoltheden over vores fag er stadig intakt.

Vi samler på tilfredse kunder og sætter derfor en ære i solid kvalitet og god kundeservice. Med os på opgaven er du sikret et produkt, som du med garanti bliver tilfreds med.

Skal vi hjælpe dig?

Vi kører på hele Sjælland og hjælper både private boligejere, erhverv samt boligforeninger med både indendørs og udendørs smedearbejde:

  • Gelændere, søjler, trapper og carporte
  • Smedejernslåger
  • New Yorker-vinduer
  • Panelhegn, bedekanter og blomsterkasser

Vi kører allerede fast ud på smedeopgaver for både kommunale institutioner og erhverv, og vi er også meget interesseret i at indgå en serviceaftale med dig. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis opgaven kræver det. Intet er derfor for stort eller småt for os.

Fair priser og et solidt stykke arbejde

Vores motto er, at kunden skal have en god oplevelse, når de kontakter J.VIHOLT Smede Service. Det betyder, at vi går meget op i dialogen med den enkelte og at lave vores arbejde, så der ikke kan sættes en finger på det. Vi er fair med priserne og afleverer ikke noget, som vi ikke selv kan stå inde for.

Ring endelig til os i dag på tlf.: 60 14 19 20, så tager vi en snak om dit projekt. Du er også velkommen til at bruge ’kontakt-knapperne’ her på siden.