New Yorker glasvæg

Giv din bolig karakter med en New Yorker glasvæg

Drømmer du om en New Yorker-glasvæg i din bolig? Så kan vi gøre din drøm til virkelighed.

New Yorker-glasvægge er i løbet af de seneste par år blevet utroligt populære blandt private boligejere, og det er ikke uden grund. En glasvæg i et ægte New Yorker-look er med til at give din indretning personlighed og karakter, og samtidig er det en utrolig praktisk og nem løsning, hvis du ønsker at adskille to rum, hvor væggen kan fungere som en rumdeler.

Hos J. Viholt tilbyder vi professionel og nøjagtig montering af den New Yorker-glasvæg, du kunne tænke dig. Fra vores base i Frederiksværk hjælper vi hovedsageligt private kunder i Hundested og resten af Nordsjælland, men også enkelte erhverv. Ønsker du vores hjælp til at få monteret en glasvæg med et råt look i din bolig, så skal du endelige bare tage kontakt til os – vi står klar til at varetage din opgave.

Fordelagtige priser

En New Yorker glasvæg er kendt for at være en eksklusiv løsning i boligen, men hos os kan vi tilbyde en fordelagtig pris på en eller flere vægge i jern og glas, fordi vi selv bestiller glasset hjem og herefter monterer det i konstruktionen. Det betyder, at det bliver billigere for dig, uanset om du vælger en New Yorker-glasvæg med eller uden dør.

Hvis du allerede selv har målene på den glasvæg, du ønsker, så arbejder vi ud fra det, men ellers kommer vi gerne selv ud for at måle op til konstruktionen. Herefter kan vi bestille materialerne hjem og begynde på at fremstille din glasvæg.

New Yorker glasvæg på specialmål

Det er utroligt vigtigt, at New Yorker-glasvægge passer helt præcist dér, hvor de skal monteres, og det er noget, vi går meget højt op i.

Derfor bliver din New Yorker-glasvæg som regel altid lavet på specialmål, så du får en væg, der passer helt rigtigt ind. På den måde sikrer vi dig også, at du får et flot resultat, uanset om du skal have monteret den i stuen, på kontoret eller et helt tredje sted i boligen.

Kunne du tænke dig et tilbud på en New Yorker-glasvæg?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en New Yorker-glasvæg, eller kunne du tænke dig et tilbud på din opgave? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale for din nye glasvæg i bedste New Yorker-stil.

Ring til os på telefon 60 14 19 20, send en e-mail til jesper.viholt@gmail.com eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skal vi hjælpe dig?

Vi kører på hele Sjælland og hjælper både private boligejere, erhverv samt boligforeninger med både indendørs og udendørs smedearbejde.

Vi kører allerede fast ud på smedeopgaver for både kommunale institutioner og erhverv, og vi er også meget interesseret i at indgå en serviceaftale med dig. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis opgaven kræver det. Intet er derfor for stort eller småt for os.