Indendørs smedearbejde

Giv dit hjem karakter og personlighed

Indendørs smedearbejde kan være med til at give dit hjem karakter og personlighed. Stål og jern giver din indretning et råt look, som i løbet af de seneste år er blevet meget moderne i de danske boligindretninger. Kunne du også tænke dig at give dit hjem et råt og personligt look, så står vi hos J. Viholt klar til at hjælpe dig med at løse lige netop din opgave.

Vi har mange års erfaring med alle former for indendørs smedearbejde, så vi kan hjælpe dig, uanset om du kunne tænke dig en hylde i stål, en New Yorker glasvæg eller en stol i stål.

Vi lægger stor vægt på præcision og nøjagtighed, og vi har en høj faglig stolthed og en stor kærlighed til vores fag. Derfor sætter vi en stor ære i at udføre vores arbejde til perfektion, så du kan få et smukt og holdbart resultat.

Brug stål og jern i dit hjem

Der findes rigtig mange forskellige måder at få stål og jern ind i sit hjem på.

Det må dog endelig ikke være for overdrevet, da det i så fald kan miste sin evne til at skabe blikfang og give indretningen et særpræget udtryk.

Vi tilbyder alt i forbindelse med indendørs smedearbejde.

Det kan for eksempel være:

  • Bordstel i stål eller jern
  • Bordben i stål
  • Stålhylde
  • Stålreol
  • Inddækninger af brændeovn
  • Trapper
  • Skoreoler
  • New Yorker glasvægge

Sådan foregår bestillingen hos os

Det er ganske ligetil at bestille indendørs smedearbejde hos os. Hvis du allerede selv har en tegning med mål over det, du godt kunne tænke dig at få lavet, så sender du den bare til os, og så arbejder vi ud fra den.

Hvis du ikke har nogen mål, kommer vi ud og måler op og tager en snak med dig om dine ønsker til det færdige resultat. Der er for eksempel stor forskel på, hvilket udtryk du får alt afhængigt af, hvilke materialer du vælger.

Skal vi hjælpe dig?

Vi kører på hele Sjælland og hjælper både private boligejere, erhverv samt boligforeninger med både indendørs og udendørs smedearbejde.

Vi kører allerede fast ud på smedeopgaver for både kommunale institutioner og erhverv, og vi er også meget interesseret i at indgå en serviceaftale med dig. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis opgaven kræver det. Intet er derfor for stort eller småt for os.