NEW YORKER GLASVÆGGE GIVER BOLIGEN KARAKTER

New Yorker glasvægge er i løbet af de seneste par år blevet utroligt populære blandt private boligejere, og det er ikke uden grund. En glasvæg i et ægte New Yorker-look er med til at give din indretning personlighed og karakter, samtidig med at det er en utrolig praktisk og nem løsning, hvis du ønsker at adskille to rum.

Hos J. Viholt tilbyder vi professionel og nøjagtig montering af glasvæg i den eftertragtede New Yorker-stil, så drømmer du om en glasvæg med et råt look i din bolig, skal du bare tage kontakt til os.

GLASVÆG PÅ MÅL

Det er utroligt vigtigt, at New Yorker glasvægge passer helt præcist, der hvor de skal monteres, og det er noget, vi går meget højt op i. Derfor bliver en glasvæg som regel altid lavet på mål, så du kan få et flot resultat, uanset om du skal have monteret en glasvæg i stue, en glasvæg til kontor eller et helt tredje sted i boligen.

NEW YORKER GLASVÆG PRIS

En New Yorker glasvæg er kendt for at være en eksklusiv løsning i boligen, men hos os kan vi tilbyde en fordelagtig pris på en eller flere glasvægge, fordi vi selv bestiller glasset hjem og herefter monterer det i konstruktionen. Det betyder, at det bliver billigere for dig, uanset om du vælger en glasvæg med dør eller en glasvæg uden dør.

Hvis du selv har målene, arbejder vi ud fra det, men ellers kommer vi selv ud og måler op til konstruktionen. Herefter bestiller vi materialerne hjem og fremstiller din glasvæg.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ NEW YORKER GLASVÆGGE

Kunne du tænke dig at høre, hvor meget det koster at få lavet en New Yorker glasvæg hos os, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale for din nye glasvæg i bedste New Yorker-stil.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 60 14 19 20, men du kan også skrive til vores e-mail jesper.viholt@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular.

Har du et projekt?

Uanset om du har et projekt på hånden eller blot en spirende idé, hjælper vi dig gerne med at få den realiseret. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 48 timer. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 60 14 19 20.

Skal vi hjælpe dig?

Vi kører på hele Sjælland og hjælper både private boligejere, erhverv samt boligforeninger med både indendørs og udendørs smedearbejde.

Vi kører allerede fast ud på smedeopgaver for både kommunale institutioner og erhverv, og vi er også meget interesseret i at indgå en serviceaftale med dig. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis opgaven kræver det. Intet er derfor for stort eller småt for os.